Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

FitnessMässan och poesi

november 18th, 2016 | Posted by Ott in Okategoriserade

Denna veckans bloggande har varit väldigt givande. Jag har många gånger under min praktik haft svårt att uppleva att jag fått gjort särskilt mycket. Men bloggen under hela den här vägen har hjälpt mig väldigt mycket med att på något översiktligt vis se vad som hänt och hur långt jag har kommit med de småprojekt som har satts igång. Jag nöjd med det som skett hittills, givetvis hade det kunnat varit mer att göra men det tror jag man alltid känner. 

 

Det sista jag då skulle vilja berätta om är det som kommer att ske nu i dagarna som kommer, närmare bestämt om exakt en vecka när fitnessmässan äger rum i Stockholm. Vi från SSWF har blivit inbjudna till en ”öppen matta” som det kallas – det handlar om att olika kampsporter får en specifik tid att få visa upp sig bland alla som är där den dagen. Vår dag är lördag och jag tillsammans med en till från Göteborgsområdet kommer att åka iväg och delta i detta. Det är ett faktum att jag inte bara är med i styrelsen för att jag gillar att engagera mig – jag är också aktiv som tävlande och tränar så ofta jag kan! 

 

I samma veva kommer vi få chansen att sprida flygblad med information om oss som förbund och vår fantastiska sport. Har du ännu inte gått och provat på så tycker jag definitivt att du skall det. 

 

Inför denna tillställning är det mycket som skall göras. Kontakter med ansvariga på mässan, ordna resa och boende samt fixa iordning de informationsblad som behövs inför uppvisningen. 

 

Jag vill passa på att tacka så mycket för att jag fått skriva av mig och samtidigt berätta för er vad jag har sysselsatt mig med. Framförallt för att det mesta handlar om sporten jag älskar. Det är trots allt en kampsport och många människor har väldigt konstiga idéer om vad det egentligen är. Ofta får jag höra att ”det är våld”, för att det ser ut som det, och givetvis är det inte bra, jag förespråkar inte våld – men för mig är det lite som att säga att bara för att en person helt slumpmässigt sitter och skriver på ett blankt papper betyder inte det att det nödvändigtvis är högklassig poesi som skrivs för det, trots att det ser likadant ut som när högklassig poesi skrivs. 

 

Tack, 

 

Ous! 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.