Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Hemsidan ”and stuff”

november 16th, 2016 | Posted by Ott in Okategoriserade

Eftersom förbundet, SSWF, inte har något kansli, ännu, har jag fått spendera den största delen av praktikperioden hemma –  framför datorn. Detta har varit utmanande och tufft i mellan åt. Men det har även varit väldigt lärorikt. Jag har fått lära mig hur man hanterar och redigerar förbundets hemsida. Det är inte det lättaste, om man som jag, aldrig har sysselsatt sig med liknande arbetsuppgifter tidigare.

SSWFs hemsida är inte den mest innehållsrika hemsidan. Vilket är fullt förståeligt ur flera hänseenden varav en av de mest typiska då är det faktum att man hellre spenderar ”tid på mattan”.  Detta har vi i förbundet försökt att få ordning på genom att låta mig, på egen risk, få sitta och testa mig framåt – det har sannerligen varit ett ”trial and error”-scenario.

Väl efter att ha testat ett flertal gånger så lossnade så småningom poletten och jag har sedan dess stadigt ökat flödet med information in till hemsidan och ut till föreningarna. En av anledningarna till varför vi valde lägga ner arbete på hemsidan är det faktum att vi upplever det som nödvändigt att kunna erbjuda en innehållsrik och informerande hemsida. Föreningar skall kunna surfa in till oss och hämta ut den information de är i behov av på ett smidigt sätt.

 

Ett annat steg i detta ledet har varit att satsa på att bygga om hemsidan helt och hållet. Detta har naturligtvis inte jag varit ansvarig för. Tack och lov för det. Dock har jag haft möjligheten att kunna påverka utformningen av hemsidan, hur den skall se ut samt vilka funktioner som kan tänkas vara en ”förbättring” från den nuvarande. Allt innehåll skall naturligtvis överföras rakt av.

 

Det har funnits en till parameter med i detta utvecklingsarbete utav hemsidan och som också är något vi kommer satsa mer på under nästa år som kommer. Detta och lite till kommer jag att skriva mer om imorgon.

 

Allt gott,

Xhevdet Muli

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.