Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Intervjuer, sociala medier och publicitet!

november 18th, 2016 | Posted by Ott in Okategoriserade

Ikväll är jag sen, det ber jag er som läser om ursäkt för. 

 

Jag har nu beskrivit och berättat vad jag har gjort hittills och vilka arbetsuppgifter som varit av administrativ karaktär. Nu tänkte jag att jag skulle berätta mer om den delen som handlar om kommunikation. I det här fallet skall kommunikation förstås som kommunikationen mellan förbundet(mig) och våra föreningar/medlemmar. 

 

Till en början insåg jag ganska snabbt att kommunikationen på den fronten inte är vad den har potential till att kunna vara. Så jag började bolla idéer, återigen med min prominente handledare, och kom fram till att vi som förbund bör ta det första steget i att öka och förgylla den lilla kommunikationskanal vi har med föreningarna(hemsidan/tävlingar). Jag skaffade förbundet ett instagramkonto, alltid bra att lägga ut bilder. Dock har den inte riktigt kommit till användning ännu. Men snart .. riktigt snart. 

 

En annan idé som vi skred till verket med var att vi som förbund har börjat agera mer som dem andra förbunden och marknadsföra våra atleter, i synnerhet de som är i landslaget. Intervjuer. Varför inte intervjua våra atleter och visa upp dem!? Via alla kanaler som vi har tillgång till – kommunicera ut detta till samtliga föreningar.

”Ah” tänker ni ”Det är väl inget märkligt?” Jo, det är det. Med tanke på att sporten är relativt ny(vad kunde du om ”grappling” innan denna blogg?) så finns det en hel del områden vi kan bli bättre inom. Att visa upp oss är en av de områdena.

 

Varför anstränga sig? Jo, det är så simpelt som att vi från förbundet vill ge dessa atleter den lilla publicitet vi kan. Vi vill att de skall synas och det tänker vi att vi gör bäst via intervjuer som publiceras i sin tur ute via våra sociala medier och självklart även hemsidan. Finns en alldeles egen sektion om landslaget där. 

 

Andra områden som varit väldigt intressanta under praktiken har varit informationsblad som jag har knåpat ihop allt eftersom det kommit saker att berätta om och dela med oss utav. Jag har även skött kommunikation med SB&K som berört de områdena jag varit ansvarig för samt även en annan tillställning som jag kommer berätta mer om i morgondagens inlägg. 

 

Tills dess,

Xhevdet Muli

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.